Travnik

Specijalizirani smo za čišćenje i održavanje svih vrsta podnih prostirki, deka, jorgana, jastuka i prekrivača po najsavremenijim standardima i najsavremenijom opremom u Bosni i Hercegovini.

Bez obzira na godišnju dob ili vremenske uslove, Vaši tepisi će biti besprijekosno čisti i suhi za samo 24 sata.

Pored savremene opreme za čišćenje u procesu održavanja vaših podnih prostirki, deka, jorgana, jastuka ili prekrivača, koristimo higijenske deterdžente posebne namjene koji su biorazgradivi, Ph neutralni i ugodnog mirisa.

U procesu pranja ne koristimo izbjeljivače koji stvaraju optički utisak čistoće. Naša obaveza je da Vam na kućnu adresu dostavimo higijenski i blještavo čiste prostirke.

S obzirom da postoji više vrsta tepiha, raznih materijala izrade, gustoće, debljine – nije moguće primjeniti isti princip pranja da bi svaka vrsta tepiha bila besprijekorno čista i ono što je najbitnije, da ne dođe do oštećenja, a što nije slučaj kod konkurentskih firmi koje nude uslugu pranja kao ni kod konvencionalnih pranja tepiha.

Ono što nas odvaja od konkurencije je i deponovanje prljavštine nastale u procesu pranja. Sapunica i prljava voda se ne ispuštaju na ulicu, dok sva prašina nastala klofanjem bude usisana specijalnim usisivačem visoke snage, što spriječava ponovno vraćanje iste u tepih prilikom sušenja, a ujedno se brinemo o našem okolišu.

Naš tim profesionalaca se permanentno trudi da kvalitetno odgovori Vašim željama i zahtjevim

Tepih Servis Šiljak